Privacyverklaring

Geurwerk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Als je gebruik maakt van onze diensten of op de hoogte wilt blijven van wat wij doen, is het soms nodig dat Geurwerk je persoonsgegevens verwerkt. Natuurlijk volgen wij hierbij de Europese wetgeving AVG (GDPR), die de bescherming van persoonsgegevens in alle landen in de Europese Unie regelt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Geurwerk heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@geurwerk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Geurwerk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Geurwerk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Geurwerk neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen (hiermee wordt bedoeld: besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Geurwerk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Geurwerk is gehouden aan de fiscale bewaarplicht, wat inhoudt dat onze administratie (met daarin o.a. factuurgegevens, offertes en opdrachtbevestigingen die persoonsgegevens bevatten) 7 jaar bewaard dient te worden. Voor het overige geldt dat we jouw persoonsgegevens verwijderen zodra onze zakelijke transactie is afgerond. Als je er prijs op stelt, op de hoogte gehouden te worden van updates van dit blog, heb je de optie je e-mailadres en je naam op te geven. Deze persoonsgegevens worden verwijderd, zodra je aangeeft niet langer geabonneerd te willen zijn op nieuwe berichten.

Delen van persoonsgegevens met derden

Geurwerk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Geurwerk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Geurwerk gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Geurwerk gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit kunnen adverteerders zijn, maar ook social media bedrijven (zoals Google, Facebook, LinkedIn, Twitter). Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Meer informatie hierover vind je op Veilig internetten.nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Geurwerk en heb je het recht op gegevensoverdracht.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben, in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdracht van je persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@geurwerk.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Geurwerk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Geurwerk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Al onze gegevens worden dagelijks bijgewerkt naar Dropbox. De privacyverklaring van Dropbox vind je hier.
Geurwerk streeft naar een papierloos kantoor en werkt voornamelijk “in the cloud”, vanaf goed tegen virussen en malware beschermde PC’s, gebruik makend van diensten van o.a. Google en Microsoft. Het privacybeleid van Google kun je hier inzien en de privacyverklaring van Microsoft hier.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via privacy@geurwerk.nl.

Andrea Pronk-De Palm is namens Geurwerk, gevestigd aan de Van Beverningkstraat 8, 2582 VH Den Haag, verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals genoemd in deze privacyverklaring en is bereikbaar via andrea@geurwerk.nl.

 

Contactgegevens

Geurwerk
Van Beverningkstraat 8
2582 VH Den Haag
+31 6 20213134
http://www.geurwerk.nl
privacy@geurwerk.nl

Geurwerk is een handelsnaam van Pronk-De Palm Productions, sinds 1 januari 2018 ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Den Haag met dossiernummer 70595690.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 5 juli 2018.